Platinum Behandeling

Platinum Correction Detail (5 dagen)

Ons meest exclusieve en ultieme pakket.

 

Onze Platinum car detailing behandeling is onze meest uitgebreide detailing behandeling die wij te bieden hebben. Met dit pakket gaan we werkelijk tot het uiterste in elk facet van uw wagen en een maximum detail op elk mogelijk vlak. Alle aspecten aan de buitenkant van uw auto zullen met zorg worden gereinigd, indien nodig gepolijst worden en vervolgens worden behandeld met glas coating. Denk hierbij aan velgen, remklauwen, banden, wielkuipen, wielophanging, motorcompartiment, ruiten, uitlaatstukken en natuurlijk het lak oppervlak. We sparen tijd noch moeite en gaan met opvallend veel geduld te werk om uw wagen in opperbeste staat te brengen. Zowel het interieur als het exterieur zal met de grootste precisie en zorg behandeld worden. Het interieur zal een grondige professionele dieptereiniging ondergaan waarbij geen enkel onderdeel zal worden overgeslagen.

Het lakoppervlak wordt voorzien van een door u gekozen coating (Gyeon of Modesta).

 

 

Voordat we beginnen met het detailen van het voertuig, voeren wij eerst een zorgvuldige meting uit om kennis te nemen van de lakdikte . Hierdoor kunnen we ook zien of bepaalde panelen zijn overgespoten of dat de lakdikte op het betreffende paneel gering is. De werkwijze wordt hierop aangepast om zo het risico op beschadigingen uit te sluiten.

Voor de verschillende stages, maskeren we de delen welke niet geraakt mogen worden tijdens de verdere behandeling. Deze noodzakelijke stap voor het polijsten wordt zeer nauwkeurig uitgevoerd om schade aan rubbers en andere kunststofdelen te voorkomen.

 

 

 

Na de grondige reinigingen (uitgebreide professionele wasbeurt, reinigende kleibehandeling, enz.) en voorbehandelingen zullen eventuele lakchips (kleine lakbeschadigingen) worden aangepakt en hersteld worden. Deze lakchips komen meestal voor op de motorkap, voorbumper en zijspiegels. Hierna zullen de diepere krassen verwijderd worden en zal de wagen worden onderworpen aan meerdere extreem gedetailleerde en nauwgezet polijstbeurten tot het lakwerk van de wagen getransformeerd is in een spiegel.

 

Nadat de maximum afwerking en glans bereikt werd, zullen wij de wagen voorzien van de beste coatings van Gyeon of Modesta, volgens uw voorkeur.

 

Prijs vanaf 1500

(om een correcte prijsofferte op te kunnen stellen dienen we de wagen vooraf te evalueren)