OVER ONS

CAR CLEANING &DETAILING LIMBURG

 

Prestige Car Detailing, gelegen te Lommel (Limburg, Belgie), is een professioneel, dynamisch bedrijf ontstaan uit de liefde en passie voor wagens. Wij zijn gespecialiseerd in het detailen, reinigen en polijsten van voertuigen. Ook voor een aanbrengen van een lakbescherming, een zogenaamde keramische coating ook wel glascoating genoemd, bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Wij bieden, buiten de traditionele diensten, nog enkele diensten aan waaronder: het herstellen/bijwerken/bijkleuren van uw lederen zetels, het verwijderen van kleine deukjes (PDR) en eventueel een spotrepair, dit in combinatie met een van onze pakketten. Hiervoor werken we samen met enkele gerenommeerde bedrijven. Voor een zogenaamde ‘chrome-delete (de chromen delen van een wagen voorzien van een wrapfolie) of het wrappen van een middenconsole. kunt u ook bij ons terecht.
Wij streven ernaar om uw wagen in absolute showroomstaat te brengen. Oog voor detail, dat is bij ons een understatement !

 

 

 

 

 

LAKCORRECTIE EN POLIEREN

Voor een professionele polier behandeling en het verwijderen van kleine en grote krassen ben je bij ons aan het juiste adres. Door een nauwgezette en professionele aanpak verwijderen we krassen en imperfecties waardoor we de lak van uw wagen een optimale glans en diepte kunnen geven!
Om gevoelige kunststofdelen en rubbers te beschermen tegen de werkzaamheden en de producten, zullen deze zorgvuldig afgeschermd worden. U kunt bij ons kiezen voor een lichtere, een medium of een zwaardere behandeling.

 

 

Wij geven u graag wat meer uitleg bij de verschillende mogelijkheden, de keuze van de behandeling is deels afhankelijk van de staat van de lak en van het gewenste resultaat.

 

 

 

GLASCOATING EN KERAMISCHE COATING

Prestige Car Detailing is een gecertificeerd installateur van Modesta. Deze keramische coating, ook wel glascoating genoemd, vormt een extra harde toplaag over de bestaande laklaag van de wagen met een zeer lange levensduur van 5 jaar tot in sommige gevallen zelfs 10 jaar. Bovendien beschermt een coating nog beter tegen invloeden van buitenaf zoals kleine waskrasjes, zure regen, vogelpoep enz. Wij hebben een breed gamma van producten zodat we ook velgen, uitlaten, kunststof, ramen, stof en leder kunnen voorzien van een coating.
Wij bieden tevens de keramische coatings van Gyeon aan.

 

 

INTERIEURREINIGING

Wij hebben alles wat nodig is om uw interieur in nieuwstaat te brengen, gaande van een lichte reiniging tot een zeer grondige dieptereiniging. Alle mogelijke oppervlakken en delen worden onder handen genomen tot in het kleinste hoekje. Na de behandelingen zullen we alle mogelijke delen en oppervlakken voeden en beschermen en op uw vraag eventueel voorzien van een coating (Stoffen of lederen zetels, vloerbekleding, vloermatten, kunststof, ramen,)