Koplampherstel

Koplampherstel

 

Voor koplampen wordt door de auto-industrie steeds vaker kunststof toegepast in plaats van glas. Op dez kunststof wordt een coating aangebracht die de koplampen beschermt. Deze coating is gevoelig voor de elementen zoals de UV Straling van de zon, vuil op de weg en zure regen.

Gevolg is dat de koplamp op den duur verweerd, dof wordt, verkleurt of afbrokkelt. Indien verweerde en doffe koplampen niet worden behandeld gaat het vuil de koplampen dieper aantasten en uiteindelijk kunnen ze gaan barsten. Het gevolg is dat het lichtbereik op afstand afneemt. U heeft minder zicht op de weg en wordt minder snel opgemerkt door andere weggebruikers wat nadelig is voor de verkeersveiligheid.

Nieuwe koplampen zijn duur en dienen gemonteerd en afgesteld te worden. Een veel goedkoper alternatief is om de koplampen door ons te laten behandelen. Wij schuren en polijsten de koplampen tot een maximale lichtopbrengst weer is bereikt. De wagen heeft een frisser voorkomen wat ook gunstig is bij een eventuele verkoop of inruil. Om dit resultaat ook voor jaren te behouden, voorzien wij uw koplampunits van een speciale coating.

 

Prijs: vanaf 40 euro per koplamp