DETAILING

Wat is detailing?

 

 

Het exterieur van uw wagen krijgt het vaak zwaar te verduren. Carwash schade, waskrassen, steenslag- of hagelschade, vogeluitwerpselen en boomsappen, een opsomming van enkele zaken die een diepe indruk nalaten op het uitzicht van uw wagen. Om uw wagen te doen stralen als nooit tevoren, kunt u vertrouwen op de expertise van Prestige Car Detailing. Met extreme precisie polijsten wij de lak van uw wagen om zelfs de kleinste krassen te verwijderen.

Autopoetsbedrijven hebben als doel om zoveel mogelijk auto’s te poetsen in zo weinig mogelijk tijd waarbij het vooral gaat om kwantiteit in plaats van kwaliteit. Om in een zeer korte tijdspanne een auto te laten glanzen gebruikt men producten die aanwezige krasjes en hologrammen in de lak kortstondig maskeren. Deze krasjes zijn even later terug en in het ergste geval heeft de autopoetser uw lak voorzien van hologrammen door een verkeerde techniek en door verkeerde producten te gebruiken.

Een detailer bekijkt de lak van de auto grondig en bepaalt aan de hand daarvan de corrigerende stappen. Waskrassen worden echt verwijderd en grotere krassen worden minder zichtbaar. Banden, velgen, wielkasten, motorruimte, vrijwel alles komt aan bod en niets wordt vergeten.

Wij zijn gespecialiseerd in het gedetaileerd reinigen en het behandelen van voertuigen met passie. Wij zorgen voor het beste resultaat en gebruiken alleen de beste materialen. Bij Prestige Car Detailing – Lommel – Limburg kunt u terecht voor lakcorrecties door middel van polijsten/polieren, het aanbrengen van hoogwaardige carnaubawaxen, het verzegelen van lak door middel de beste coatings op de markt, grondige interieurreinigingen, behandelen van lederen interieurs, reinigen van motorruimtes, banden en velgen, enz

 

Onze zaak is ontstaan uit de liefde en passie voor wagens. Laat uw nieuwe of tweedehandswagen door ons in optimale staat brengen en optimaal langdurig beschermen voor jarenlang plezier. Bij ons bent u aan het juiste adres om uw wagen in showroomstaat te laten brengen en te behouden!!

 

 

Wenst u dat uw wagen er weer als nieuw uitziet?

Oog voor detail, dat is bij ons een understatement!

 

 

 

Auto polijsten / polieren Lommel – Limburg – Auto poetsen / reinigen Lommel – Limburg – Lakbeschermingsfolie Lommel – Limburg- Paint Protection Folie (PPF) Lommel – Limburg – Hexis Lommel – Limburg – Glascoating Lommel – Limburg – koplampherstel Lommel – Limburg – koplampen polijsten / polieren Lommel – Limburg – auto Interieur Lommel – Limburg – Exterieur