GYEON QUARTZ COATING

 

GYEON

 

 

 

 

 

 

 Q2 SYNCRO
(Q2 MOHS glascoating + Q2 SKIN topcoat)

Q2 Syncro bestaat uit een 2-staps, multi-laags behandeling waarbij we de vernieuwde Q2 MOHS glascoating in 2 lagen aanbrengen met daarboven een Q2 SKIN topcoat. Deze combinatie combineert een exceptionele duurzaamheid met een uitzonderlijk vuilafstotend en zelfreinigend effect. U kunt eventueel voor een derde laag Q2 MOHS glascoating opteren.
Q Skin: de perfecte topcoat
Na twee of drie lagen Q2 MOHS wordt Q2 Skin aangebracht. Deze dikke coating vormt een permanente band met Q2 MOHSvoor extra duurzaamheid en wetlook. Q2 Skin geeft bijzonder snelle beading en sheeting op het lakwerk, het water danst er gewoon vanaf!
Wij brengen standaard 2 lagen Gyeon MOHS glascoating aan,deze worden gedroogd door middel van infrarood droog straal lampen. U kunt echter opteren om een extra laag (3de laag) glascoating te laten aanbrengen.
Hoe een glascoating aanbrengen
Een duurzame quartzlaag op uw auto aan laten aanbrengen is enkel mogelijk op een perfect gepolijste en ontvette wagen. Voor een optimaal resultaat dient uw lak swirl- en hologramvrij te zijn, dus mogen er geen waskrassen, cirkels of andere vegen zichtbaar zijn in het lakwerk. In direct zonlicht komt dit namelijk zeer duidelijk zichtbaar door de coating heen. Een glascoating aanbrengen is een secuur werk, dat behoorlijk wat tijd en vakkennis vraagt en is enkel mogelijk na het polijsten van uw wagen.

Levensduur tot 3 jaar / 35.000km

 

 

 

 

Q2 RIM

Velgen en remklauwen glascoaten

Velgen hebben veel te verduren. Omdat remstof agressief is en zich hecht aan iedere velg is velgen wassen niet de leukste klus en worden ze nooit echt schoon. U kunt er ook voor kiezen om uw velgen te laten glascoaten. De meest prominente eigenschappen van de glascoating zijn de vlekkenresistentie en het schoonmaakgemak. Dankzij deze bescherming is wassen minder vaak nodig. Hierdoor hecht vuil minder snel aan de velgen en remklauwen en worden ze met een simpele wasbeurt weer schoon.
Uitstekende quartz-coating voor velgen en remklauwen
Q2 Rim is een op quartz gebaseerd sealing product voor velgen en remklauwen. Het grootste voordeel is de extreme duurzaamheid en ongekende zelfreinigende werking. Het is volledig bestand tegen chemicalin met een pH tussen 2 en 11.

Makkelijk schoonmaken gegarandeerd
De afwerking van velgen is veelal gevoelig voor ijzervlekken door remstof. Maar Q2Rim voorkomt dat deze zich hechten aan het oppervlak van de velg. Zo wordt schoonmaken extreem makkelijk.
Geschikt voor elk type velg
Velgen zijn er in vele types; glanzend, gepoedercoat, geanodiseerd of gepolijst. Q2 RIM beschermt ze allemaal. Zelfs eigenaren van klassieke auto’s zullen merken hoe veel makkelijker het is om gepolijste spaken weer die spiegelende glans te geven. Wat met bestaande middelen niet lukte, is nu wel haalbaar. Dankzij Q2 RIM.

 

Glascoating kunststof onderdelen

 

Q2 TRIM

Extreem duurzame glascoating voor kunststoffen
Q2 TRIM is het meest technisch geavanceerde product om uw sierlijsten, rubbers en kunststof onderdelen te beschermen. Het doet wonderen op gerenoveerde koplampen en voorkomt oxidatie en verlies van helderheid.
Herstel en bescherm sierlijsten
Q2 Trim is een mengsel van SiO2 en een bindmiddel speciaal ontworpen voor kunststof. Het herstelt sierlijsten permanent en zorgt voor een uitstekende bescherming. Het belangrijkste doel is de bescherming tegen UV-straling en oxidatie. Het zorgt ervoor dat de sierlijsten heel lang die bijzondere net uit de fabriek uitstraling behouden.

 

 


 

 

Glascoating autoruiten

 

Q2 VIEW

 

Houdt autoruiten schoon
Q2 VIEW zorgt voor maximale veiligheid en comfort in regenachtige of winterse omstandigheden. Het houdt de ramen schoon en zorgt ervoor dat water vanzelf van de ruit glijdt. Het weerstaat zelfs grote hoeveelheden water en houdt de ruit schoon bij elke snelheid boven de 50 km/u. Q2 VIEW functioneert optimaal tot wel 12 maanden of 20.000 kilometer.
Buitengewoon hydrofoob effect
Deze set bestaat uit twee producten: een Q2 CLEANSER , gebaseerd op SiO2 en te gebruiken als bindmiddel, en een glasbehandelingsmiddel Q2 REPEL dat zorgt voor de duurzaamheid en een maximaal waterafstotend effect.
Behandelplan
Voor we Gyeon View kunnen aanbrengen dienen de autoruiten eerst grondig gepolijst en gereinigd te worden.
levensduur tot 12 maanden

  

 

Glascoating lederen zetels en bekleding

Q2 LEATHER SHIELD

 

Deze geavanceerde Quartz-coating is speciaal gemaakt voor leren bekleding en beschermt het leer tegen vuil, UV-straling en dagelijks gebruik. De QLeather Shield is alleen te gebruiken op nieuw leer (semi gedektverf leer) of op leer dat in een zeer goede staat is. Het leer behoudt haar eigen kleur en het product laat een matte beschermlaag achter. Het leer wordt hierdoor ook niet glad en blijft net zo comfortabel als voor het gebruik van de Q Leather Shield.
De Q Leather Shield stoot vuil af, houdt kleurverandering tegen, beschermt tegen UV-straling en het morsen van vloeibare producten zoals zoete drankjes.