GYEON QUARTZ COATING

 

Gyeon Quartz Coating

 

 

 

 

  


Q2 MOHS (glascoating)


Hoe een glascoating aanbrengen

Een duurzame quartzlaag op uw auto aan laten aanbrengen is enkel mogelijk op een perfect gepolijste en ontvette wagen. Voor een optimaal resultaat dient uw lak swirl- en hologramvrij te zijn, dus mogen er geen waskrassen, cirkels of andere vegen zichtbaar zijn in het lakwerk. In direct zonlicht komt dit namelijk zeer duidelijk zichtbaar door de coating heen. Een glascoating aanbrengen is een secuur werk, dat behoorlijk wat tijd en vakkennis vraagt en is enkel mogelijk na het polijsten van uw wagen.

De top in quartz-coating

Q2 MOHS is de hardste beschermende coating die tot nu toe gemaakt is. Een gemiddelde autolak is 3-4 Mohs hard. Q2 MOHS voegt daar 3H aan toe, waardoor de combinatie extreem bestand is tegen krassen, ontsieringen en vervaging. Door de hardheid van de coating wordt de kwaliteit van de lak langer beschermd. Zo beschermt u bijvoorbeeld het kostbare resultaat van een lakherstelbehandeling.

Duurzaamheid en hardheid: de standaard voorbij
Q2 MOHS is een absoluut topproduct en de hardste lakcoating die tot nu toe is ontwikkeld. Laboratoriumtests bewijzen dat de hardheid van een goed aangebrachte coating komt tot 8 in de 10-staps schaal van Mohs. Daarmee laat deze coating standaard quartz / SiO2 coatings met gemak achter zich. Uit de testresultaten blijkt ook dat een coating met Q2 MOHS de hardheid van een standaard lak met 3-4H verhoogt.

Zeer duurzaam
Duurzaamheid is een van de belangrijkste voordelen van deze quartz-coating. Over een periode van 12 maanden neemt de waterafstotendheid slechts met 20% af! Het biedt een maximale bescherming tegen allerlei omgevingsfactoren. In vergelijking met traditionele natuurlijke kwaliteitswaxen, gaat Q2 MOHS drie keer langer mee.

Flexibiliteit en een diepe, glanzende afwerking
Afhankelijk van de luchtvochtigheid en de temperatuur past Q2 MOHS zich aan de omgeving aan en gaat de coating meewerken met de lak. Die elasticiteit en flexibiliteit voorkomen ook dat er micro-barstjes in de coating ontstaan die eventueel de bescherming kunnen verminderen. De Q2 MOHS coating geeft een diep, glanzend resultaat. Q2 MOHS zorgt voor een wetlook en een natuurlijk stralende lak.

Infraroodlampen
Wij brengen standaard 2 lagen Gyeon Q2 MOHS glascoating aan, deze worden gedroogd door middel van infrarood droog straal lampen.

 

Duurzaamheid: van18 tot 24 maanden (20.000 KM)

 

Extra mogelijkheden:

  • Je kan een derde laag Gyeon Q2 MOHS laten aanbrengen voor extra bescherming (vanaf 80 euro)
  • Je kan de duurzaamheid / standtijd verhogen met (tot) 12 maanden met Q2 BOOSTER (vanaf 125 euro)
  • Kies voor een maximale extreme hoogglans en laat een laag Q2 CANCOAT aanbrengen (vanaf 40 euro)

 Q2 SYNCRO
(Q2 MOHS glascoating + Q2 SKIN topcoat)

 

Wilt u nog een stapje verder gaan? Kies dan voor nog meer bescherming met Gyeon Q2 SYNCRO.

Q2 Syncro bestaat uit een 2-staps, multi-laags behandeling waarbij we de vernieuwde Q2 MOHS glascoating in 2 lagen aanbrengen met daarboven een Q2 SKIN topcoat. Deze combinatie combineert een exceptionele duurzaamheid met een uitzonderlijk vuilafstotend en zelfreinigend effect. U kunt eventueel voor een derde laag Q2 MOHS glascoating opteren.

Q Skin: de perfecte topcoat
Na twee of drie lagen Q2 MOHS wordt Q2 Skin aangebracht. Deze dikke coating vormt een permanente band met Q2 MOHSvoor extra duurzaamheid en wetlook. Q2 Skin geeft bijzonder snelle beading en sheeting op het lakwerk, het water danst er gewoon vanaf!

Wij brengen standaard 2 lagen Gyeon MOHS glascoating aan,deze worden gedroogd door middel van infrarood droog straal lampen. U kunt echter opteren om een extra laag (3de laag) glascoating te laten aanbrengen.

Hoe een glascoating aanbrengen
Een duurzame quartzlaag op uw auto aan laten aanbrengen is enkel mogelijk op een perfect gepolijste en ontvette wagen. Voor een optimaal resultaat dient uw lak swirl- en hologramvrij te zijn, dus mogen er geen waskrassen, cirkels of andere vegen zichtbaar zijn in het lakwerk. In direct zonlicht komt dit namelijk zeer duidelijk zichtbaar door de coating heen. Een glascoating aanbrengen is een secuur werk, dat behoorlijk wat tijd en vakkennis vraagt en is enkel mogelijk na het polijsten van uw wagen.


Duurzaamheid:
tot 36 maanden / 35.000km

 

Extra mogelijkheden:

  • Je kan een derde laag Gyeon Q2 MOHS laten aanbrengen voor extra bescherming (vanaf 80 euro)

 


Q2 BOOSTER

Q2 BOOSTER wordt aangebracht bovenop Q2 MOHS of Q2 SYNCRO en verlengt de standtijd van de glascoating met 1 jaar, van 24 maanden tot 36 maanden)

 

Gyeon Q2 BOOSTER is een topcoating die je aanbrengt over de Q2 MOHS glascoating.

Q2 BOOSTER biedt tot 12 maanden extra bescherming en ongeevenaarde hydrofobische eigenschappen. Q2 Booster voorkomt ook watervlekjes en heeft uitstekende zelfreinigende eigenschappen. Je kan Q2 BOOSTER aanbrengen als de duurtijd van je glascoating is bereikt of onmiddellijk na het aanbrengen van Q2 MOHS glascoating. Verleng de duurtijd van je glascoating tot 12 maanden en kies voor Q2 BOOSTER.

Q2 BOOSTER wordt gedroogd door middel van infrarood droog straal lampen.

 

Duurzaamheid: tot 12 maanden

Prijs: vanaf 125

 


 

Q2 CANCOAT

Q2 Cancoat wordt aangebracht bovenop Q2 MOHS of Q2 SYNCRO en zorgt o.a. voor een extreme toevoeging van hoogglans, reflectie en waterafstotend.

 

Q2 CANCOAT is een volwaardige SiO2 coating. Q2 CANCOAT zorgt voor een betere wetlook en glans op donkere kleuren en meer reflectie op lichtere lakken.

Ongeevenaard waterafstotend
Q2 CANCOAT biedt ongeevenaarde vuil- en waterafstotendheid. Daarnaast biedt Q2 CanCoat bescherming tegen UV-straling, sterke chemicalien, vogelpoep, pekel en voorkomt oxidatie.

Q2 CANCOAT wordt gedroogd door middel van infrarood droog straal lampen.

 

Duurzaamheid: 6 tot 12 maanden

Prijs: vanaf 40

  

 

2. Glascoating velgen

 

Q2 RIM

 

Velgen en remklauwen glascoaten

Autovelgen hebben veel te verduren. Omdat remstof agressief is en zich hecht aan iedere velg is velgen wassen niet de leukste klus en worden ze nooit echt schoon. U kunt er ook voor kiezen om uw velgen te laten glascoaten. De meest prominente eigenschappen van de glascoating zijn de vlekkenresistentie en het schoonmaakgemak. Dankzij deze bescherming is wassen minder vaak nodig. Hierdoor hecht vuil minder snel aan de velgen en remklauwen en worden ze met een simpele wasbeurt weer schoon.

Uitstekende quartz-coating voor velgen en remklauwen
Q2 Rim is een op quartz gebaseerd sealing product voor velgen en remklauwen. Het grootste voordeel is de extreme duurzaamheid en ongekende zelfreinigende werking. Het is volledig bestand tegen chemicalin met een pH tussen 2 en 11.


Makkelijk schoonmaken gegarandeerd
De afwerking van velgen is veelal gevoelig voor ijzervlekken door remstof. Maar Q2Rim voorkomt dat deze zich hechten aan het oppervlak van de velg. Zo wordt schoonmaken extreem makkelijk.

Geschikt voor elk type velg
Velgen zijn er in vele types; glanzend, gepoedercoat, geanodiseerd of gepolijst. Q2 RIM beschermt ze allemaal. Zelfs eigenaren van klassieke auto’s zullen merken hoe veel makkelijker het is om gepolijste spaken weer die spiegelende glans te geven. Wat met bestaande middelen niet lukte, is nu wel haalbaar. Dankzij Q2 RIM.

 

Bekijk onze pagina VELGEN en kom meer te weten over mogelijkheden en prijzen.

  

3. Glascoating kunststof onderdelen

 

Q2 TRIM

 

Extreem duurzame glascoating voor kunststoffen
Q2 TRIM is het meest technisch geavanceerde product om uw sierlijsten, rubbers en kunststof onderdelen te beschermen. Het doet wonderen op gerenoveerde koplampen en voorkomt oxidatie en verlies van helderheid.

Herstel en bescherm sierlijsten
Q2 Trim is een mengsel van SiO2 en een bindmiddel speciaal ontworpen voor kunststof. Het herstelt sierlijsten permanent en zorgt voor een uitstekende bescherming. Het belangrijkste doel is de bescherming tegen UV-straling en oxidatie. Het zorgt ervoor dat de sierlijsten heel lang die bijzondere net uit de fabriek uitstraling behouden.

 

Prijs:

 

  

4. Glascoating autoruiten

 

Q2 VIEW

 

Houdt autoruiten schoon
Q2 VIEW zorgt voor maximale veiligheid en comfort in regenachtige of winterse omstandigheden. Het houdt de ramen schoon en zorgt ervoor dat water vanzelf van de ruit glijdt. Het weerstaat zelfs grote hoeveelheden water en houdt de ruit schoon bij elke snelheid boven de 50 km/u. Q2 VIEW functioneert optimaal tot wel 12 maanden of 20.000 kilometer.

Buitengewoon hydrofoob effect
Deze set bestaat uit twee producten: een Q2 CLEANSER , gebaseerd op SiO2 en te gebruiken als bindmiddel, en een glasbehandelingsmiddel Q2 REPEL dat zorgt voor de duurzaamheid en een maximaal waterafstotend effect.

Behandelplan
Voor we Gyeon View kunnen aanbrengen dienen de autoruiten eerst grondig gepolijst en gereinigd te worden.

Duurzaamheid: tot 12 maanden

 

Prijs:

  

 

5. Glascoating lederen zetels en bekleding

Q2 LEATHER SHIELD

 

Deze geavanceerde Quartz-coating is speciaal gemaakt voor leren bekleding en beschermt het leer tegen vuil, UV-straling en dagelijks gebruik. De QLeather Shield is alleen te gebruiken op nieuw leer (semi gedektverf leer) of op leer dat in een zeer goede staat is. Het leer behoudt haar eigen kleur en het product laat een matte beschermlaag achter. Het leer wordt hierdoor ook niet glad en blijft net zo comfortabel als voor het gebruik van de Q Leather Shield.

De Q Leather Shield stoot vuil af, houdt kleurverandering tegen, beschermt tegen UV-straling en het morsen van vloeibare producten zoals zoete drankjes.