HOME

feature image

HOME

Prestige Car Detailing  is een professioneel en servicegericht detailingbedrijf gespecialiseerd in het detailen van nieuwe en gebruikte wagens. Door gebruik te maken van high-end producten, professionele machines en uitrusting breng ik uw wagen (terug) in een optimale staat.  Wat jaren geleden als een gepassioneerde hobby begon kreeg geleidelijk aan een professionele bestemming.

De opgebouwde ervaring en het streven naar perfectie draagt ertoe bij dat ik op een kwalitatief hoog niveau werk met een drang naar perfectie. Mijn ervaring in detailen, in carrosserieherstelling en door de keuze van de juiste producten en machines zorgen ervoor dat ik uw auto in “showroomstaat” kan afleveren. Ik besteed de grootste zorg en aandacht aan uw auto om hem tot in de perfectie te detailen.

Om uw wagen in alle veiligheid onder te brengen hebben wij ons pand laten beveiligen door middel van camera/alarmsysteem en beschikken we over de nodige verzekeringen zodoende u uw wagen met een gerust hart bij ons kan achterlaten.

Graag nodig ik u uit om uit te leggen wat de exclusieve mogelijkheden zijn voor uw auto. U bent van harte welkom voor een vrijblijvend adviserend gesprek over de mogelijkheden voor uw auto.

Ik werk enkel op afspraak en behandel alleen uw wagen zodat deze mijn volledige aandacht krijgt.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Post navigation